Legfrissebb cikkeink

Pár évvel korábban volt egy ügyfelünk, aki azt állította, hogy előző nap könyvelési anyagot adott le az irodában, de már a beszélgetéskor volt egy olyan érzésem, hogy nem mondott igazat. Ezt utólag a munkatársaim is megerősítették, amikor elmondták, hogy valóban ott volt az ügyfél, de nem a könyvelési anyagot hozta, csak pár egyéb iratot hagyott...

Rendkívül örvendetes Weinstein bukása és mindaz, amit szimbolizál, másrészt viszont nem árt óvatosan megközelíteni a kérdést.

Manapság sokat olvashatunk, hallhatunk a munka és a magánélet egyensúlyáról és arról miért is fontos ez a mentális egészség vagy egyszerűen az életminőség szempontjából. De valójában mit is jelent és honnan tudhatjuk, hogy elértük ezt az egyensúlyi állapotot?

A befektetők emberekbe fektetnek, nem ötletekbe. Az ügyfelek emberektől vásárolnak, nem cégektől. Az alkalmazottak kivétel nélkül nagyszerű vezetőt szeretnének és a vállalkozóknak kapcsolatokra van szükségük a sikerhez. Ez azt jelenti, hogy minden vállalkozónak aktív kapcsolata kell legyen a csapata tagjaival, az ügyfelekkel, a szállítókkal és a...

Szept 10

Robotjogok

Az emberek az évszázadok folyamán egyre több jogot nyertek, a rabszolgaság megszűnt, a nők szavazati jogot kaptak, az azonos neműek házasságát is egyre több országban legalizálják. A fejlődéssel egyre több jog válik elérhetővé, egyre több jogalany lesz. De vajon kik következnek a sorban, a robotok?