SZOLGÁLTATÁSAINK

Minden üzleti szolgáltatásunk egyedi megoldás, amely során a tanácsadási módszer, a téma, a fókuszterület minden aspektusát, a stratégiát a vállalkozás igényeire szabjuk ahhoz, hogy a legjobb eredményt érjük el.   

Mit kínálunk?

Csapatunk a minőséget biztosító szolgáltatások széles választékát kínálja, hogy vállalkozása - az esetenként túlterhelt kihívásoktól meggyötörve új magasságokba emelkedjen.

Számos üzleti menedzsment szolgáltatást kínálunk, melyek átfogó csomagként vagy á la carte formában kaphatók az Ön igényei szerint.

Ha nem tudja hol kezdje vagy éppen mit tegyen, világos ütemtervet biztosítunk és segítünk Önnek a céljai elérésében. Minden ügyfelünk üzleti tevékenységét úgy kezeljük, mintha az a sajátunk lenne, hiszen az Ön üzleti sikere az, ami a mi sikerünket is előre viszi.

A közös munka során rendkívül fontos számunkra az Ön közreműködése, ezért úgy építjük fel a projektjeinket, hogy folyamatos bepillantást engedjünk a munkafolyamatokba és bármikor megoszthassa velünk gondolatait, észrevételeit.

Szolgáltatásaink három pillérre oszthatók: a tisztázás, az irány meghatározása és a fejlesztés.

Minden szolgáltatásunk, megoldásunk a vállalkozás jelenlegi kihívásainak kezelésére szolgál.

Innovatív megoldások és személyre szabott stratégiák kidolgozása üzleti céljai elérésének érdekében

Ügyviteli, vezetési tanácsadás

- társasági stratégia tervezése

- szervezeti tervezés

- üzleti folyamatok áttervezése

- vezetés korszerűsítése

- költségcsökkentés

- könyvelési és adózási kérdések

- szabályozottság megteremtése

HR tanácsadás 

- vezetői fejlesztések

- konfliktuskezelés

- kommunikációs tréning

- stresszkezelés

- időgazdálkodásCégátvilágítás

- pénzügyi és jogi szempontból

- könyvelési és adózási elvek alapján az ügyviteli, számviteli rend vizsgálata és a szerződéses kapcsolatok áttekintése

Szakmai cikkek, blogbejegyzés írása

A betűket adjuk a népszerűséghez, az olvasottság növeléséhez. 

Business consulting

-  Üzleti problémák megoldása

- Vezetőfejlesztés

- Kiemelkedő csapatok létrehozása

Consulting workshop

Vannak időszakok, amikor egy vállalkozásnak szüksége lehet egy ad hoc külső szakértői útmutatásra egy bizonyos területen vagy egyszerűen csak egy tárgyilagos külső perspektíva kell, amely segít - kérdés, kétség estén- a vállalkozásnak eldönteni melyik utat is válassza.

Szakértő tanácsadóink innovatív ötleteket és ajánlásokat dolgoznak ki az üzleti teljesítmények javítására az adott üzleti cél elérése érdekében. 


A Solvent Consulting előnye

Hiszünk a valódi, őszinte együttműködésben és valljuk, hogy az üzleti célkitűzések alapos megértése segít annak biztosításában, hogy minden innováció mögött egyértelmű cél jöjjön létre.

• Segítünk tisztázni az üzleti elképzeléseket, hogy a jövőképéből terv legyen, a tervből pedig megvalósítható lépések.

• Világos kiindulási pontot adunk a konkrét célkitűzések eléréséhez szükséges stratégiák végrehajtásához és szükség esetén folyamatos támogatást biztosítunk, hogy elképzeléseiből valóság legyen.

• Minden vállalkozás esetén szakítunk időt arra, hogy azt alaposan megértsük és feltérképezzük, ez teszi lehetővé számunkra, hogy olyan ajánlásokat nyújtsunk, amelyek testre szabottak, praktikusak, megvalósíthatók és relevánsak.

• Célunk, hogy szorosan együttműködjünk partnerünkkel és ezáltal a legjobb megoldást érjük el, amely a cég jelenlegi helyzetén, sajátos szükségletén és célkitűzéseinek megértésén alapszik.

Bizonytalan abban hogyan kezdjen hozzá? Segítünk.